Nissan expert in Schiedam

Onze ervaring met het merk Nissan gaat terug tot 1970. Nissan auto's hebben dan ook weinig geheimen meer voor ons werkplaatspersoneel. Naast de expertise op Nissan gebied wordt er met uitgebreide kennis en veel ervaring gewerkt aan alle andere merken en typen auto's. 

Geen klus te ingewikkeld

Autobedrijf L.D. Beumer investeert voortdurend in het opleiden van medewerkers en in moderne serviceapparatuur. Van airco-onderhoud, computergestuurde storingsdiagnose, CAN-bus tot hybride-techniek. Binnen ons bedrijf zijn vier APK-keurmeesters werkzaam en een aantal monteurs tot aan het niveau autotechnicus (1e monteur). U begrijpt dat voor ons geen klus te ingewikkeld is.

Autobedrijf L.D. Beumer in Schiedam is het adres voor onderhoud aan uw auto

Korte wachttijden

Door korte lijnen en een klassieke 'iedereen werkt mee'-cultuur kunt u rekenen op korte wachttijden (vandaag afgesproken, morgen aan de beurt) en beperkte reparatieduur.

Kom kennismaken in Schiedam

Wij nodigen u van harte uit om kennis te komen maken en zien u graag één van onze, inmiddels meer dan 1350, vaste klanten worden. Bel 010- 4 262 868 of stuur een bericht en maak een afspraak.

Voer eenmalig uw kenteken en emailadres in en wordt tijdig op de hoogte gebracht van uw APK-keuring.

Eén adres voor auto totaalonderhoud

Alle voorkomende reparaties en onderhoudswerkzaamheden kunnen wij aan, van periodiek onderhoud tot accessoires inbouw en schadeherstel. Uw lease auto is bij ons ook van harte welkom. Via ROB (internet) hebben wij verbinding met alle grote leasemaatschappijen. Autobedrijf L.D. Beumer is uw adres voor auto totaalonderhoud.

 

Gekochte auto's worden afgeleverd inclusief onderhoudsbeurt, nieuwe APK en 6 tot 12 maanden BOVAG garantie.

Door dit team wordt u geholpen

Autobedrijf L.D. Beumer in Schiedam heeft 30 occasions op voorraad

Frank Doejaaren

Frank Doejaaren is al heel wat jaren actief binnen ons bedrijf. Als 16-jarige stagiair kwam hij bij ons en heeft, na een aantal uitstapjes naar een zonwerings- en een lasbedrijf, ons zo'n 10 jaar geleden weer gevonden. Zijn laservaring komt regelmatig goed van pas. Frank is nu al bijna 40 jaar aan ons bedrijf verbonden en heeft intussen naast veel sleutelervaring ook zijn APK-keurmeester diploma gehaald. Frank is een monteur die ook outside the box kan denken. Bij een lastig probleem vindt hij vaak de oplossing.

Autobedrijf L.D. Beumer in Schiedam rekent geen afleveringskosten.

Martin Hilversum

Martin Hilversum werkt bij Autobedrijf L.D. Beumer sinds 2001. Hij heeft ondertussen al diverse diploma’s gehaald, waaronder dat van 1e Autotechnicus en APK-keurmeester. Martin is de monteur die zich graag vastbijt in de grote klussen zoals motorrevisies, of vervangen van koppakkingen en distributieriemen. Ook lost hij vaak lastige elektrische storingen op. Tenslotte is hij regelmatig achter de receptie te vinden.

Voor APK, onderhoud aan uw auto of een nieuwe auto kunt u terecht bij Autobedrijf L.D. Beumer in Schiedam

Joop Molendijk

Joop Molendijk is voor veel klanten een bekend gezicht in onze werkplaats. Hij is al meer dan 40 jaar werkzaam bij ons bedrijf. Joop kent Autobedrijf L.D. Beumer en de auto's die hij onder handen krijgt dan ook van binnen en van buiten. Joop beheert ons magazijn, behandelt de garantieaanvragen, is APK-keurmeester en is de aangewezen man voor ingewikkelde technische storingen. Joop volgt regelmatig cursussen, zodat hij ook alles weet over moderne ontwikkelingen zoals motormanagementsystemen, common-rail-diesel techniek en aircosystemen.

Autobedrijf L.D. Beumer is al 55 jaar een begrip.

Luc Beumer jr.

Luc Beumer jr. is uw aanspreekpunt binnen Autobedrijf L.D. Beumer. U vindt hem in de showroom, achter de werkplaatsbalie of u krijgt hem aan de lijn als u ons belt. Hij helpt u graag met het zoeken naar een auto die bij u past en is ook verantwoordelijk voor het afleveren van de verkochte auto’s. Als 1e monteur en APK-keurmeester springt hij bij in de werkplaats als het druk is.

Autobedrijf L.D. Beumer is al 55 jaar het aangewezen punt voor onderhoud en verkoop van jonge gebruikte auto’s.

Daan Makkenze

Daan Makkenze is onze nieuwste medewerker. Hij is bij ons begonnen als stagair voor zijn opleiding Autotechnicus. Toen hij zijn diploma haalde beviel het samenwerken wederzijds zo goed dat Daan in vaste dienst is gekomen. Met zijn verse kennis en zijn inzicht in diagnose is hij een mooie aanvulling van ons team. Stilstaan doen we niet, dus Daan heeft de opleiding APK keurmeester gevolgd en is in januari 2018 geslaagd. Hij is zo de vijfde keurmeester binnen ons bedrijf!

Autobedrijf L.D. Beumer is al 55 jaar het aangewezen punt voor onderhoud en verkoop van jonge gebruikte auto’s.

Luc Beumer sr.

Luc Beumer sr. is de oprichter van Autobedrijf L.D. Beumer bv. Na ruim 65 jaar(!) werkzaam te zijn geweest in het autovak heeft hij in 2016 besloten van zijn rust te gaan genieten. Desondanks is zijn interesse in het bedrijf nog even groot en er gaat vrijwel geen dag voorbij dat hij even belt om te vragen hoe het gaat. Zijn energie, klantvriendelijkheid en no-nonsense aanpak is voor ons nog steeds tot een voorbeeld!