Goed op weg!

Het adres voor auto-onderhoud in Schiedam

Autobedrijf L.D. Beumer BV is sinds 1959 een begrip in Schiedam. Wij zijn de Nissan-expert van Schiedam, maar ons team sleutelt met uitgebreide kennis en veel ervaring aan alle andere merken en type auto's. Zo hebben wij diagnoseapparatuur op dealer-niveau van alle Europese en Aziatische merken en hebben intussen een schat aan ervaring opgebouwd.

NEEM CONTACT OP

Geen reparatie te ingewikkeld

Autobedrijf L.D. Beumer BV investeert voortdurend in het opleiden van medewerkers en in moderne serviceapparatuur. Van airco-onderhoud, computergestuurde storingsdiagnose, CAN-bus tot hybride-techniek. Binnen ons bedrijf zijn vier apk-keurmeesters werkzaam en alle monteurs tot aan het niveau autotechnicus (1e monteur). U begrijpt dat voor ons geen klus te ingewikkeld is.

Eén adres voor uw totale auto-onderhoud

Alle voorkomende reparaties en onderhoudswerkzaamheden kunnen wij aan, van periodiek onderhoud tot accessoire-inbouw en schadeherstel. Uw leaseauto is bij ons ook van harte welkom. Via ROB hebben wij verbinding met alle grote leasemaatschappijen. Autobedrijf L.D. Beumer BV is het adres voor uw totale auto-onderhoud.

Korte wachttijden in onze werkplaats

Door korte lijnen en een klassieke 'iedereen werkt mee'-cultuur kunt u rekenen op korte wachttijden (vandaag afgesproken, dezelfde week aan de beurt) en beperkte reparatieduur.

Kom kennismaken in Schiedam

Wij nodigen u van harte uit om kennis te komen maken en zien u graag een van onze, inmiddels meer dan 1250, vaste klanten worden.

Kom langs om kennis te maken

Door dit team wordt u geholpen

Frank Doejaaren

Frank Doejaaren is al heel wat jaren actief binnen ons bedrijf. Als 16-jarige stagiair kwam hij bij ons en hij heeft, na uitstapjes naar een zonwerings- en een lasbedrijf, ons zo'n 20 jaar geleden weer gevonden. Zijn las-ervaring komt regelmatig goed van pas. Frank is nu al meer dan 40 jaar aan ons bedrijf verbonden en heeft intussen, naast veel sleutelervaring, ook zijn apk-keurmeester diploma gehaald en is hij onze BHV-er. Frank is een monteur die out-of-the-box kan denken. Bij een lastig probleem vindt hij vaak de oplossing.

Martin Hilversum

Martin Hilversum is ook als stagiair bij ons bedrijf binnengekomen en is nooit meer vertrokken! Hij werkt bij Autobedrijf L.D. Beumer BV sinds 2001. Hij heeft intussen al diverse diploma’s gehaald, waaronder dat van 1e Autotechnicus en apk-keurmeester. De diagnosecomputer heeft voor hem geen geheimen en ook de ingewikkelde technische klussen zijn Martin's specialisme. Hij is samen met Frank BHV-er en Martin wordt onze gecertificeerde Leermeester, zodat we leerlingmonteurs op de juiste manier kunnen begeleiden.

Luc Beumer jr.

Luc Beumer jr. is het aanspreekpunt binnen Autobedrijf L.D. Beumer BV. Je vindt hem in de showroom en achter de werkplaatsbalie. Hij helpt graag met het zoeken naar een auto die bij je past en is ook verantwoordelijk voor het afleveren van de verkochte auto’s. Als 1e monteur en apk-keurmeester springt hij bij in de werkplaats als het druk is.

Daan Makkenze

Daan Makkenze werkt bij ons sinds 2016. Hij is bij ons begonnen als stagiair voor zijn opleiding Autotechnicus. Met zijn verse kennis en zijn inzicht in diagnose werd hij een mooie aanvulling van ons team. Daan is apk-keurmeester en is vaak te vinden achter de recptie. Stilstaan doen we niet, dus volgde Daan een meerjarig technisch cursusprogramma bij Automotive Academy en met het oog op de toekomst heeft hij onlangs de opleiding Operationeel Management met succes opgesloten.

Wesley Snijders

Ook Wesley is bij ons bedrijf binnengekomen als stagiair. Hij heeft zijn laatste jaar van de opleiding Autotechnicus in 2023 met goed resultaat afgerond en is daarna bij ons in dienst gekomen. Wesley doet onderhoud en reparatie, maar is ook volkomen thuis in de digitale wereld. Daarom pakt hij steeds vaker de diagnosecomputer als er een auto met een storing binnenkomt en weet dan al snel de juiste diagnose te stellen. Volgende diploma op zijn wensenlijst: APK-keurmeester. Uiteraard maken we deze opleiding mogelijk, kennis is macht!

Luc Beumer sr.

We noemen hier Luc Beumer sr. Hij is de oprichter van Autobedrijf L.D. Beumer BV. Na ruim 65 jaar(!) werkzaam te zijn geweest in het autovak heeft hij in 2016 besloten van zijn rust te gaan genieten. Op 24 mei 2021 is hij op 89-jarige leeftijd overleden. Tot het laatst toe verkondigde hij zijn levensmotto: "Een mens moet tevreden zijn". Zijn energie, klantvriendelijkheid en no-nonsense aanpak is voor ons nog steeds een voorbeeld!