Goed op weg!

Hét adres in Schiedam voor het onderhoud van uw elektrische auto

De tijden zijn veranderd en er rijden steeds meer elektrische voertuigen op de Nederlandse wegen rond.

Een elektrische auto heeft geen brandstofmotor maar een accu en daarnaast beschikt het over een regeneratief remsysteem. Dit betekent dat er veel minder bewegende delen in de auto zitten en ook een stuk minder vloeistoffen. Toch is het verstandig een elektrische auto jaarlijks te laten onderhouden door een garagebedrijf met verstand van elektrische auto's. Onze medewerkers hebben een speciale opleiding gevolgd en hebben verstand van ieder elektrisch voertuig.

NEEM CONTACT OP

Eén adres voor uw totale auto-onderhoud

Alle voorkomende reparaties en onderhoudswerkzaamheden kunnen wij aan, van periodiek onderhoud tot accessoire-inbouw en schadeherstel. Uw leaseauto is bij ons ook van harte welkom. Via ROB hebben wij verbinding met alle grote leasemaatschappijen. Autobedrijf L.D. Beumer BV is het adres voor uw totale auto-onderhoud.

Kom eens langs bij ons in Schiedam

Wij nodigen u van harte uit om eens kennis te komen maken en zien u graag een van onze, inmiddels meer dan 1250, vaste klanten worden.

Kom langs voor onderhoud aan uw elektrische auto

Door dit team wordt u geholpen

Frank Doejaaren

Frank Doejaaren is al heel wat jaren actief binnen ons bedrijf. Als 16-jarige stagiair kwam hij bij ons en hij heeft, na uitstapjes naar een zonwerings- en een lasbedrijf, ons zo'n 20 jaar geleden weer gevonden. Zijn las-ervaring komt regelmatig goed van pas. Frank is nu al meer dan 40 jaar aan ons bedrijf verbonden en heeft intussen, naast veel sleutelervaring, ook zijn apk-keurmeester diploma gehaald. Frank is een monteur die ook out-of-the-box kan denken. Bij een lastig probleem vindt hij vaak de oplossing.

Martin Hilversum

Martin Hilversum is ook als stagair bij ons bedrijf binnengekomen en is nooit meer vertrokken! Hij werkt bij Autobedrijf L.D. Beumer BV sinds 2001. Hij heeft intussen al diverse diploma’s gehaald, waaronder dat van 1e Autotechnicus en apk-keurmeester. De diagnosecomputer heeft voor hem geen geheimen en ook de ingewikkelde technische klussen zijn Martin's specialisme.  

Luc Beumer jr.

Luc Beumer jr. is uw aanspreekpunt binnen Autobedrijf L.D. Beumer BV. U vindt hem in de showroom, achter de werkplaatsbalie of u krijgt hem aan de lijn als u ons belt. Hij helpt u graag met het zoeken naar een auto die bij u past en is ook verantwoordelijk voor het afleveren van de verkochte auto’s. Als 1e monteur en apk-keurmeester springt hij bij in de werkplaats als het druk is.

Daan Makkenze

Daan Makkenze werkt bij ons sinds 2016. Hij is bij ons begonnen als stagiair voor zijn opleiding Autotechnicus. Toen hij zijn diploma haalde beviel het samenwerken wederzijds zo goed dat Daan in vaste dienst is gekomen. Met zijn verse kennis en zijn inzicht in diagnose is hij een mooie aanvulling van ons team. Daan heeft de opleiding apk-keurmeester gevolgd en is in januari 2018 geslaagd.   Stilstaan doen we niet, dus momenteel volgt Daan een meerjarig cursusprogramma bij Automotive Academy, zodat we volledig bij de tijd blijven! 

Luc Beumer sr.

We noemen hier Luc Beumer sr. Hij is de oprichter van Autobedrijf L.D. Beumer BV. Na ruim 65 jaar(!) werkzaam te zijn geweest in het autovak heeft hij in 2016 besloten van zijn rust te gaan genieten. Op 24 mei 2021 is hij op 89-jarige leeftijd overleden. Tot het laatst toe verkondigde hij zijn levensmotto: "Een mens moet tevreden zijn". Zijn energie, klantvriendelijkheid en no-nonsense aanpak is voor ons nog steeds een voorbeeld!